T-Mobile organiseert eerste Wearables event in samenwerking met Numrush

Leuk hoor al die wearables, maar welke moet je nou in vredesnaam hebben? Een vraag die veel consumenten zichzelf stellen nu ze overal lezen over een enorme hoeveelheid aan nieuwe devices, maar nog niet zo goed weten welke voor hen het meest geschikt is. Reden voor T-Mobile om afgelopen woensdag het eerste Wearable Wednesday Live event te organiseren in samenwerking met Numrush en OK GO.

wearables-event-770x360

Voorafgaand aan het event publiceerde Numrush de afgelopen weken een serie van 8 artikelen waarin alle bekende wearables van dit moment onder de loep werden genomen. Wat zijn de voor en nadelen van een Fitbit of Withings stappenteller en is de Adidas miCoach of Samsung Gear het ultieme sporthorloge? In uitgebreide reviews konden consumenten meer lezen over de producten die sinds kort ook in alle T-Mobile winkels verkrijgbaar zijn.

Screen Shot 2015-08-18 at 11.40.45

Johan Voets, uitgever van Numrush: “We schrijven inmiddels al geruime tijd over diverse wearables, maar merken ook dat consumenten nog niet zo goed weten wat ze er precies mee aan moeten. Elke gebruiker heeft andere eisen: De een zoekt een uitgebreid device voor bij het hardlopen, de ander een klein apparaatje met een lange batterijduur dat je gewoon in je zak kunt stoppen. Die voor- en nadelen per device zetten wij op een rijtje in de serie Wearable Wednesday op Numrush”.

De serie werd afgelopen woensdag afgesloten met Wearable Wednesday Live, waar ruim 100 consumenten gratis konden kennis maken met alle wearables. Pieter de Kievit, Categorie Manager Accessoires bij T-Mobile: “Doel van deze beurs was het creëren van een plek waar consumenten alle relevante wearables van dit moment zelf kunnen zien en aanraken. Daarnaast waren er presentaties van enkele experts op gebied van wearable technology waaronder Gonny van der Zwaag, auteur van het boek Apps & Wearables en Marjolijn Kamphuis vertelde vanuit Numrush over de opkomst van wearables en waarom ze een succes gaan worden.”

wearables-spreker-1024x562

Tijdens het event maakte OK GO ook video opnames en interviewden we diverse aanwezige technologie bedrijven. Deze interviews zijn terug te vinden op Numrush.nl en de Facebook pagina van T-Mobile. Daarnaast werd tijdens de avond een speciale editie van Rush magazine gelanceerd over het gebruik van wearables en smart technology in de sport die nu voor iedereen gratis te lezen is op Numrush.

“De voor- en nadelen van alle bekende wearables zetten we op een rijtje in de artikelenserie Wearable Wednesday op Numrush”

Het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag bleek achteraf een perfecte plek voor het event, omdat het dankzij het extreem warme zomerweer erg prettig toeven was in het van aircondition voorziene auditorium van T-Mobile. “Wij kijken terug op een erg geslaagd event” aldus Pieter de Kievit. “Ik kijk er dan ook naar uit om volgend jaar een tweede editie te beleven!”

Wearable-schot-1024x541