Verhuisbericht

Nu op een nóg toffere locatie

Groot nieuws! Per februari 2018 is OK GO verhuisd naar een nieuwe locatie op het station van Haarlem. De nieuwe locatie is niet alleen ruimer voor ons groeiende team, maar biedt ook nieuwe faciliteiten zoals een grand café / restaurant pal onder onze werkplek, vergaderruimtes, receptie met de allerleukste receptionistes en natuurlijk een zeer centrale locatie letterlijk op station Haarlem.

In Frame Offices, een prachtig gerenoveerd gebouw aan het Kennemerplein is sinds de zomer van 2017 een fantastische werklocatie gerealiseerd vol creatieve bedrijven en start-ups. Het pand is gelegen aan het perron van één van de oudste en mooiste treinstations van Nederland: Haarlem. Die locatie was voor ons zeer belangrijk, omdat veel van onze medewerkers, freelancers en opdrachtgevers uit diverse plekken in het land komen. Vanuit station Haarlem ben je niet alleen in 15 minuten in Amsterdam, maar ook snel in Den Haag, Rotterdam of Utrecht. En niet geheel onbelangrijk: het strand.

Behalve de locatie biedt de nieuwe plek onze redactie ook de ruimte om nog meer multimediale producties op te gaan pakken. Zo hebben we nu de beschikking over een eigen studio waarin we steeds meer eigen podcasts kunnen maken. Daarnaast bieden diverse vergaderruimtes en de flexwerkplekken in het pand ons ook de ruimte om workshops en off-sites met ons eigen team en klanten te organiseren. En wat we ook erg leuk vinden: Met ons in het gebouw zitten ook een heleboel leuke nieuwe buren: van webdesigners tot architecten en zelfs een modellenbureau. En je weet nooit wanneer dat nog eens van pas komt.

Wil je binnenkort een keertje bij ons langs komen om ons nieuwe kantoor te bewonderen? Stuur dan vooral even een berichtje naar Johan of Marjolijn, we leiden je graag een keertje rond. En de koffie? Die is – met dank aan restaurant Vooges – nu nóg beter!