The Thrill of Sound genomineerd voor een SpinAward en DIA

Maar liefst twee nominaties sleepten we de afgelopen maand in de wacht met ons mooie project The Thrill of Sound in samenwerking met Philips: In de categorie content werden we zowel door de jury van de SpinAwards, als door de jury van de Dutch Interactive Awards op de nominatielijst gezet. En daar zijn we natuurlijk apetrots op!!

En dat terwijl we onze nominatie voor de SpinAwards dit jaar bijna waren misgelopen: Op de dag dat onze nominatieposter door de organisatie van de SpinAwards bij ons op kantoor bezorgd werd, zat een groot deel van ons team namelijk in Austin voor SXSW Interactive en was er niemand om de nominatie in ontvangst te nemen.

Net vernomen dat we met The Thrill of Sound op @numrush genomineerd zijn voor #spinawards, YEAH BABY!!

Een foto die is geplaatst door Marjolijn Kamphuis (@marjolijn) op

Paniek, want hoe moesten wij nu onze nominatiefoto maken? Dat is uiteindelijk goed gekomen, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Op 31 maart mochten we onze case toelichten tijdens de SpinAwards Inspiration Day. Op donderdag 21 april horen we of onze nominatie ook daadwerkelijk verzilverd (of verguld) wordt in een SpinAward.

De uitreiking van de DIA’s vindt plaats op 26 mei a.s. in Amsterdam, voor die tijd mogen we ook daar de case eerst nog mondeling toelichten voor de jury.