NRC Live

Lezers inspireren tijdens NRC Live

In 2015 is NRC Media begonnen met het organiseren van events rondom innovatie onder de noemer NRC Live. Eind 2014 werden wij benaderd voor het webdesign van NRC Live, waarbij rekening moest worden gehouden met het feit dat er meerdere events per jaar konden worden georganiseerd, plus het feit dat de projectmanagers graag zelf deze losse eventpagina’s wilden kunnen inrichten en beheren.

Uiteindelijk ontwikkelden we daarom een zeer flexibel one-pager template op het wordpress framework, waarin verschillende modules te plaatsen zijn. Elk van de modules is optioneel, bewerkbaar en te verplaatsen, waardoor elke eventpagina uniek is.

 

iPad-design2

nrc-live-2014

De site is volledig responsive en daarmee ook voor mobiel geschikt. Bezoekers van NRC Live kunnen de site zodoende ook gebruiken om het programma op te zoeken of achtergrondinformatie over de sprekers te vinden.

Daarnaast ontwikkelde OK GO een event wall die werd ingezet tijdens de verschillende NRC Live events. Op de event wall worden alle foto’s met de hashtag #nrclive verzameld die bezoekers plaatsen via Twitter, Instagram of Flickr. De event wall wordt tijdens het event getoond op monitoren op de event locatie, en wordt na afloop gedeeld met alle bezoekers die zo een sfeerimpressie kunnen terugkijken.

nrc-live-event-wall