Werken bij OK GO

Kom van je hobby je werk maken

OK GO specialiseert zich in het maken van (branded) content en digitale mediaproducties die een blijvende indruk achterlaten. Wil jij daar graag een bijdrage aan leveren? Ben je creatief, van het niet-lullen-maar-poetsen en (on)gezond ambitieus? Check dan gauw onze openstaande vacatures of neem contact op als je denkt dat je ons op ander vlak kunt verrijken.

icon_blaadje

Toplocatie

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de grachten van Amsterdam, beter, mooier en centraler in de stad kun je niet zitten!

icon_pizza

Work with benefits

Behalve een lekker salaris / stagevergoeding bieden we je ook andere voordelen zoals compleet verzorgde lunch, borrels en beer & pizza nights.

icon_film

Multimediaal

Of je nu goed bent in schrijven, designen, development, fotograferen of film maken: Bij OK GO werk je mee aan alle facetten van nieuwe media production.

icon_pizza

LOL & Leren

Je werkt in een jong team van übercreatieve en leuke collega’s en wordt individueel begeleid in het bereiken van je carrière (of stage) doelstellingen.

icon_ticket

YOLO

Voor je werk / stage bij OK GO zul je regelmatig naar talloze events / perspresentaties / shows gaan. Geen dag is bij ons het zelfde.

icon_idee

Creatieve vrijheid

OK GO is een jong, klein en ondernemend bedrijf. Heb je zelf een goed idee of concept voor een online productie? Pitch het en breng het zelf in de praktijk!

Wat onze medewerkers zeggen:

 • "Mijn leukste persreis tot nu toe voor maakte ik naar Barcelona, waar ik de zelfnavigerende schoenen van Easyjet mocht uitproberen. Hoef je niet steeds op je mobiel te kijken tijdens een citytrip."
 • "Mijn werkzaamheden bij OK GO zijn enorm divers: Ik doe alles van het bijhouden van social media tot het bedenken en schrijven van eigen artikelen. Dat ik daarvoor regelmatig op pad moet in binnen- en buitenland is een fijn bijkomend voordeel!"
 • "In mijn eerste stageweek vloog ik gelijk naar Berlijn om alle nieuwe gadgets op de IFA te fotograferen. Leuke binnenkomer!"

 • Nina

  Journalist

 • Arnout

  Digital Producer

 • Justin

  Fotograaf