In de spotlight

Een interview met redacteur Stan

Bij OK GO werken inmiddels tamelijk wat creatieve mensen. De een schrijft, de ander ontwerpt, filmt, fotografeert of houdt zich bezig met social media en project management. Maar onder aan de streep zijn we allemaal makers van mooie dingen. En om je een beeld te geven van al dat creatieve talent, lichten we elke twee weken één van onze collega’s uit. Vandaag is het de beurt aan journalist Stan Hulsen.

Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Hilversum

Wat doe je precies bij OK GO?

“Ik ben redacteur bij Numrush en soms schrijf ik ook voor Vance.”

Wat is je favoriete Spotify-playlist voor op werk?

“Ik luister meestal gewoon waar ik zin in heb. Laatst wel voor het eerst Discover Weekly geprobeerd en ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden was over de selectie van nummers.”

Gaat je voorkeur uit naar Instagram of Facebook? (Of een ander social media platform)

“Twitter. Daar heb je meer controle over wat je te zien krijgt en het is een prima plek om met onbekenden in gesprek te gaan zonder dat het ongepast of raar is.”

Wat is je favoriete restaurant?

“Ik heb mijn favoriete restaurant nog niet gevonden. 🙁 Heeft iemand tips?”

Welke werk gerelateerde app kun je niet meer zonder?

“Slack, want dat is de enige app die je bij OK GO verplicht bent om te gebruiken. Ik mag dus niet eens meer zonder, haha.”

Als je overal ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

“Australië! Lijkt me een fantastisch mooi land om te verkennen. En koala’s.”

koala

Wat is je favoriete gadget?

“Mag een smartphone ook? Leuk verhaal: ik ben heel lang blijven hangen met een oude Nokia. Het telefoonnummer daarvan had ik gekoppeld aan mijn iPod Touch, zodat ik toch kon whatsappen en zo. Maar dat was wel onhandig, want ik liep dus altijd met twee dingen rond en die Nokia gebruikte ik alleen om te bellen en de iPod voor alle andere dingen. Vorig jaar toch maar besloten om ze te combineren door een iPhone te kopen en ik wil niets anders meer. Waarom heeft niemand dit mij verteld? Grapje, iedereen vertelde het maar ik was te eigenwijs.”

Naar welk land ga je het liefst op vakantie?

“Naar de zon!”

Wat is je favoriete film?

“Jagten. In het Engels heet die The Hunt. Mooie film, zet je aan het denken over hoe we ons laten beïnvloeden door onze omgeving.”

Wat is je favoriete project waar je bij OK GO aan gewerkt hebt?

“Ik schreef een artikel met de vraag of radiomakers hun geld zouden kunnen gaan verdienen door over te stappen op de podcast en wat die transitie in de weg staat. Dat was leuk om te doen.”