In de spotlight

Alles over designer en fotografe Marit

Bij OK GO werken inmiddels tamelijk wat creatieve mensen. De een schrijft, de ander ontwerpt, filmt, fotografeert of houdt zich bezig met social media en project management. Maar onder aan de streep zijn we allemaal makers van mooie dingen. En om je een beeld te geven van al dat creatieve talent, lichten we elke twee weken één van onze collega’s uit. Vandaag is het de beurt aan visual designer en fotograaf Marit Hilarius.

Naam: Marit Hilarius
Woonplaats: Velserbroek en Almere (ik ga op en neer, want mijn vriend woont in Almere)
Leeftijd: 22

Wat is je favoriete Spotify-playlist voor op werk?

Mijn favoriete playlist is IndieAir. Lekkere chill muziek die relaxed is, en waarbij je goed kunt werken. Ik krijg hier altijd een vakantie gevoel bij.

Wat doe je precies bij OK GO?

Ik loop stage als visual designer en fotograaf. Wat ik allemaal nog ga doen, weet ik nog niet!

Gaat je voorkeur uit naar Instagram of Facebook?

Zeker Instagram. Ik vind het veel leuker om beelden van iemands leven te zien, dan korte verhaaltjes. Ik volg mensen met dezelfde interesses en werkzaamheden als ik, en vaak zijn hun foto’s en video’s heel inspirerend!

Wat is je favoriete restaurant?

Ik ga heel erg graag uit eten, maar probeer elke keer weer een ander uniek restaurant. Ik ga zelden meerdere keren hetzelfde restaurant eten, dat lijkt me zonde als er zo veel zijn!

Welke werk gerelateerde app kun je niet meer zonder?

Het gehele Adobe pakket eigenlijk! Met voornamelijk Photoshop en Lightroom.

Wat is je favoriete YouTube video?

Dat is een video waarin een fotograaf uitlegt hoe je een zon kunt faken in Photoshop. Deze video heeft echt mijn hele fotografie stijl veranderd!

Als je overal ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Ik denk toch dat ik in Nederland blijf. Ik heb een half jaar in Zweden gewoond, en hoewel dat echt een heel fijn land is, Nederland blijft toch altijd winnen. Na elke vakantie ben ik toch weer blij om weer thuis te zijn. Ik wil nog wel eens voor een korte periode in het buitenland wonen, maar Nederland blijft wel echt mijn thuis.

Wat is je favoriete gadget?

Mijn Canon 6D

Naar welk land ga je het liefst op vakantie?

Er is niet één land dat alles heeft. Amerika komt wel heel erg in de buurt, maar zelfs daar vind je niet alles. Ik ga het liefst elk jaar naar een ander land, en heb dus ook niet een specifiek land waar ik het liefst heen ga.

☀️☀️☀️

Een foto die is geplaatst door Marit (@marithilarius15) op

 

Wat is je favoriete film?

Hmm.. Dat vind ik echt heel lastig. Ik ben heel bij te maken met vrouwenfilms. Paper Towns, Me Before You, alle films met Rachel McAdams, maar ik ben eigenlijk niet heel erg kieskeurig. Alleen films als Star Wars laat ik links liggen.

Waar zou je heel goed in willen zijn?

Ik zou het liefst goed zijn in positief denken. Want ik denk dat als je dat kan, de rest van het leven ook veel makkelijker wordt!

Als je één project moest kiezen waar je de rest van je leven aan zou moeten werken, wat voor project zou het dan zijn?

In elk geval een project dat elke dag weer anders is, waarbij ik met leuke mensen werk, veel verschillende locaties bezoek en flexibele werktijden heb.