In de spotlight

Leer meer over fotograaf Justin

Bij OK GO werken inmiddels tamelijk wat creatieve mensen. De een schrijft, de ander ontwerpt, filmt, fotografeert of houdt zich bezig met social media en project management. Maar onder aan de streep zijn we allemaal makers van mooie dingen. En om je een beeld te geven van al dat creatieve talent, lichten we elke twee weken één van onze collega’s uit. Vandaag is het de beurt aan onze huisfotograaf: Justin Livesey

Naam: Justin Livesy
Woonplaats: Termaar. Jaa… dat ken je dus niet. Nu tijdelijk in Amsterdam, want ja, stage enzo.
Leeftijd: 22

Wat is je favoriete Spotify-playlist voor op werk?

Dit is eigenlijk altijd mijn go to playlist. Ik gooi hier alles in wat ik top vind en heb zo altijd een lijst die voor mij perfecto is. Overigens een heel erg diverse lijst, vooral checken.

Wat doe je precies bij OK GO?

Precies weet ik niet, ik weet wel dat ik fotograaf zou moeten zijn en coole concepten zou moeten kunnen bedenken.

Gaat je voorkeur uit naar Instagram of Facebook?

Mijn voorkeur gaat uit naar Instagram. Heeft denk ik ook te maken met het feit dat ik graag foto’s bekijk. Facebook sterft een beetje uit voor mij en ik word gek van alle random info die er op langs komt. Behalve ’s ochtends als ik nog niet helemaal wakker ben, dan is Facebook wel een fijne opstarter.

Wat is je favoriete restaurant?

Heb niet echt een favoriet restaurant. Ik eet wel erg graag en ben ook wel fan van vlees. Dus heeft het restaurant vlees en stinkt het er niet naar poep, count me in!

🍟🍔 – Trek Food truck festival, Maastricht

Een foto die is geplaatst door Justin Livesey (@justinlivesey) op

 

Welke werk gerelateerde app kun je niet meer zonder?

Lightroom, I guess. Kan echt niet zonder lightroom.

Wat is je favoriete YouTube video?

Kijken kijken kijken!!! 😂

Als je overal ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Ergens waar ik me thuis voel. Voor de rest, echt geen idee. Liefst lekker warm, aardige mensen en het liefst een plek waar ze geen Duits praten. Duitsland is top (lees Berlijn), maar de taal word ik niet echt vrolijk van.

Wat is je favoriete gadget?

De robotstofzuiger die ik mijn moeder cadeau heb gedaan. Echt top zo’n ding. Je kunt hem zelfs radiografisch besturen. Stofzuigen is ineens leuk!

Naar welk land ga je het liefst op vakantie?

Daar heb ik nog geen definitief antwoord op. Reizen vind ik geweldig en heb bij lange na nog niet genoeg gezien om te zeggen ‘Daar wil ik altijd wel heen’. Spanje vind ik overigens  een top land. Heerlijk eten, leuke taal, leuke mensen en lekker goedkoop!

Wat is je favoriete project waar je bij OK GO aan gewerkt hebt?

Tot nu toe, Sennheiser persreis. Hard werken aan iets dat ik leuk vind en me interesseert.

Wat is je favoriete film?

The Notebook

Waar zou je heel goed in willen zijn?

Zingen (en fotograferen).

Als je één project moest kiezen waar je de rest van je leven aan zou moeten werken, wat voor project zou het dan zijn?

Een project dat ervoor zorgt dat er #worldpeace komt.