Techredacteur

OK GO is een snel groeiend mediabedrijf in hartje Amsterdam. Je kent ons misschien van onze blogs Numrush, Vance en Dutchcowgirls. Voor Numrush zijn wij op zoek naar (freelance) journalisten en redacteuren die graag en goed over technologie schrijven.

Numrush is een online magazine over de impact van innovatie. Een techsite, maar dan met een net iets andere focus. We schrijven niet over elke nieuwe smartphone, maar kijken vooral naar technologische ontwikkelingen die echt innovatief zijn, zoals AI, robotisering en virtual reality.

Maar op Numrush lees je ook alles over de ontwikkelingen in home-entertainment (audio, TV, video) en streaming media (Netflix!), journalistiek, de toekomst van sport, grote sportevenementen, wearables, health en fitness. Daarnaast zijn we gek op auto’s, Formule 1, eSports en gaming. Op onze redactie maken we overigens veel meer dan stukjes alleen. Zo hebben we ook eigen fotografen, illustratoren en filmmakers om jouw artikelen nog mooier te maken of te visualiseren op social. Ook nemen we zelf diverse podcasts op over tech, popcultuur en F1.

Nieuwsdiensten

Op onze site lees je dagelijks het belangrijkste technieuws en we zoeken dan ook (freelance) redacteuren die het leuk vinden om als een razende reporter bovenop het nieuws te zitten. Je kunt zowel op de redactie of vanuit huis werken en werktijden zijn flexibel en worden in onderling overleg bepaald.

Columnisten & Journalisten

Ook zijn we op zoek naar ervaren techjournalisten die op regelmatige basis achtergrondartikelen willen bijdragen aan onze site. Bijvoorbeeld een column, interview, opinie- of artikelserie. Specialiseer jij je het liefst in een bepaald onderwerp en heb je een idee voor een serie bijdragen? Laat het ons dan vooral weten.

Kennis maken

Kortom, als je affiniteit hebt met tech, media en innovatie en vlot en graag hierover schrijft, dan zouden we graag een keertje met je kennis maken. Neem in dat geval even contact op met Johan Voets voor een kopje koffie via johan at okgo.nl.

 

Jouw profiel

  • Verstand van technologie & innovatie
  • Trendwatcher / Nieuwsjunkie
  • Ervaring met schrijven voor online / SEO
  • Schrijft pakkende teksten en koppen
  • Creatief
  • Oog voor beeldkeuze
  • Kan werken met Wordpress als CMS
  • Goed en foutloos Nederlands
  • Goed begrip van het Engels